Giant Gorsko kolo Giant Reign 29 SX 2021

3.499,00 €
  • Giant Gorsko kolo Giant Reign 29 SX 2021
Giant Gorsko kolo Giant Reign 29 SX 2021

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Barve: Concrete/Mulberry Dye
Okvir: ALUXX SL-Grade Aluminum, 146mm Maestro suspension

Opora krmila: Giant Contact SL 35
Opora sedeža: Giant Contact Switch dropper post with remote, 30.9
Sedež: Giant Romero
Pedala: platform
Prestavne ročice: SRAM NX Eagle
Zavorne ročice: Shimano SLX
Verižnik: SRAM NX Eagle, 11x50
Veriga: SRAM NX Eagle

Bottom Bracket: SRAM DUB, press fit
Pesta: [F] Giant Tracker Performance Boost 15x110, sealed bearing [R] Giant Tracker Performance Boost 12x148, sealed bearing
Napere: Sapim
Plašči: F] Maxxis Assegai 29x2.5 WT, MaxxTerra, EXO+, TR [R] Maxxis Minion DHR II 29x2.4 WT, MaxxTerra , EXO+, TR tubeless
Dodatki: tubeless prepared

VELIKOST OKVIRJA NA VOLJO: S, M, L, XL

Teža
Koliko tehta to kolo? To je pogosto vprašanje. A v resnici v kolesarstvu ni standardov za uradne teže koles, zato je veliko zavajajočih podatkov. Do razlik prihaja zaradi velikosti, materialov okvirja, končne obdelave in opreme. Pri vse lažjih kolesih so te razlike kritične. Pri Giantu verjamemo, da je edini pravi podatek o teži tisti, do katerega boste prišli sami pri vašem prodajalcu.

Strme spusti, slepe proge, močan enojni trakt zasut s koreninami in skalami. Ta močan 29er s polnim vzmetenjem vam pomaga ukrotiti najbolj divji teren enduro z gladkim vzmetenjem in samozavestnim vodenjem.

Vse od novega kolesarskega parka do vikend endurojev, vsakodnevnih trail-ov do strašnih pustolovskih dogodivščin je ta popolnoma nov polnozaslonski 29er pripravljen za akcijo. Z lahkim, močnim in zanesljivim okvirjem ALUXX SL okvirja Reign 29 vam pomaga pri osvajanju vzponov in železniških robustih spustov z večjo samozavestjo in nadzorom. Izdelana je s progresivno novo geometrijo, ki je optimizirana za 29-palčna kolesa. To pomeni krajše verižice, daljši kotiček za glavo in glavo / sedež, ki vas postavijo v popoln položaj za premagovanje vseh vrst enojnih stez.

Posodobljeno Maestro vzmetenje vam nudi 146 mm gladkega, aktivnega zadnjega gibanja, ki odlikuje nov sunkovni vpetje truna in napredno ročno roko Advanced Forged Composite. Dodajte še številne druge agresivne tehnologije za vožnjo po trasih, vključno s čisto usmerjenim sedežem za kapalko, najnovejšim sistemom Giant WheelSystem z razmikom na pestih Boost in gumijastimi pnevmatikami, postavljenimi takoj iz škatle, in že ste pripravljeni odpeljati.
*Zaloga na spletni strani ni osvežena. Predlagamo, da nas pred spletnim nakupom kontaktirate in preverili bomo razpoložljivost željenega modela!

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Zelena doživetja d.o.o.
  • Mariborska 105
  • 3000 Celje
Kontaktna oseba:
g. Klemen Štimulak
Telefon:
+386 40 656 599
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Kolesarska trgovina NATEKMI v Celju vam ponuja širok nabor koles GIANT in kolesarske opreme ENDURA, FOX, AGU in SHIMANO .
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 14.11.2020 - Ogledi: 36 - Številka oglasa: 2643