2020 OKVIR S-WORKS DIVERGE

3.798,99 €
  • 2020 OKVIR S-WORKS DIVERGE
2020 OKVIR S-WORKS DIVERGE

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Prava zabava se morda res začne tam, kjer se cesta konča, a še vedno morate priti tja—zato rabite kolo, ki se pelje enako odločno po tekočih enoslednicah, makadamih in običajnih cestah. Bolj zmogljivo cestno kolo enostavno ni dovolj dobro, prav tako tudi ne bolj cestno usmerjeno ciklokros kolo. Ne, potrebujete namensko gravel kolo, kot je Diverge. Predvsem je to zabavno kolo, ki je vedno pripravljeno na dobro furo, s progresivno nastavljenim Future Shock, hitro in stabilno geometrijo Open Road ter veliko prostora za plašče pa na novo opredeljuje avanturo na kolesu z navzdol ukrivljenim krmilom.
Okvir S-Works Diverge je pripravljen, da si ga sestavite po lastnem okusu. Se želite bolje pripraviti na teren? Sestavite ga z obročniki Roval CLX 32 650b in plašči Pathfinder Pro 650bx47 mm in pojdite uživat. Ste bolj dirkaški tip? Izberite krmilo S-Works Aerofly II, obročnike CLX 50 in grupo po lastni izbiri. Ni važno kako ga boste sestavili, pomembno je, da veste, da je to najboljše gravel kolo, kar jih lahko kupi denar.

Prostor za plašče 700x42 mm ali 650b x 47 mm? Odkljukano. Možnost pritrditve treh nosilcev bidonov, nosilci za prtljažnike in blatnike ter naš komplet Road SWAT™. Jap. Karbonski okvir FACT 11r s težo pod 900 gramov (S-Works, velikost 56 cm). Oh da. Diverge ima vse kar rabite za praktično katerokoli kolesarsko avanturo—najsibo to gravel dirkanje, bikepacking ali furanje čez vikend—ob tem pa je teža okvirja blizu današnjim vrhunskim cestnim kolesom. Zagotovo boste imeli manj ambiciozne cilje, kot so osvojitev pikčaste majice, a vseeno nam boste za to hvaležni na naslednjem vzponu.
O geometriji modela Diverge lahko razmišljate kot o cestni verziji sodobnega trail kolesa. Prinaša igrivost in predvidljivo zavijanje za neskončno drsenje po makadamih in driftanje skozi ovinke, toda ob tem je še vedno tako tog, da bo vzbudil dirkača v vas. V primerjavi s prejšnjo generacijo modela Diverge je gonilna os kar za pol centimetra nižje, prav tako pa smo naredili bolj položno krmilno cev, skrajšali cevi ob verigi in naredili krajšo medosno razdaljo. Rezultat? Kolo, ki se enako dobro obnese na cesti in z nje.

Širši plašči z njižjim pritiskom lahko absorbirajo le določeno mero udarcev, toda tukaj stopi v igro naš Future Shock. Ne samo, da zlahka ublaži udarce, hkrati tudi pripomore k izredno natančni vodljivosti. Medosna razdalja se namreč ob udarcu ne podaljša, zato vas ob agresivnem zavijanju ne bo presenetilo slabo krmiljenje ali slab oprijem. Diverge ima tudi posebno nastavitev s progresivno vzmetjo, ki naredi to tehnologijo bolj primerno za uporabo na terenu, kjer je bolj trdo vzmetenje pogosto potrebno za blaženje velikih udarcev in ovir.

OKVIR: S-Works FACT 11r carbon, Open Road Geometry, 12x142mm thru-axle, Future Shock Progressive suspension, 20mm of travel, flat-mount disc
VILICA: S-Works FACT carbon, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle
GONILNA OS: 386 EVO, CeramicSpeed bearings
SEDEZNA OPORA: S-Works CG-R, FACT carbon fiber, single-bolt, 27.2mm
ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE: Diverge collar, alloy, 31.2mm

VELIKOST: 48 - 52 - 54 - 56 - 58

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 4.1.2021 - Ogledi: 74 - Številka oglasa: 3121