2020 OKVIR S-WORKS EPIC

3.999,00 €
  • 2020 OKVIR S-WORKS EPIC
  • 2020 OKVIR S-WORKS EPIC
2020 OKVIR S-WORKS EPIC 2020 OKVIR S-WORKS EPIC

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Vrsto let obstaja kolo, ki predstavlja nevarnost na vsaki XC dirki—S-Works Epic. S kolesom S-Works Epic so osvojili več naslovov svetovnih prvakov in olimpijskih medalj, kot jih je kdo sposoben šteti. Če želite stopiti na najvišjo stopničko odra za zmagovalce, potem, je okvir S-Works Epic odličen kraj za začetek sestavljanja vašega kolesa.

POPOLNA EVOLUCIJA
Dirkalne proge so se razvile. So bolj tehnične, bolj strme in predstavljajo večji izziv. Epic ostaja pred krivuljo razvoja, saj zagotavlja okretnost, samozavest in nadzor. Povečan doseg, položnejši kot vilice in vilice z odmikom po meri vse igrajo vlogo pri tem. Kot se je izkazalo je evolucija čudovita stvar.

UČINKOVIT KOT KOLO BREZ ZADNJEGA VZMETENJA. NADZOR POLNOVZMETENEGA KOLESA.
Z vzmetenjem bi morali biti vedno hitrejši—nikoli vas ne sme upočasniti z zibanjem, ki vam samo jemlje energijo. Naš genialen, s sistemom Brain opremljen amortizer Brain poskrbi, da je Epic trd na tekoči podlagi, v trenutku, ko zapeljete na kamenje in korenine pa se bo vzmetenje aktiviralo.


OKVIR: S-Works FACT 12m, XC Geometry, Rider-First Engineered™, threaded BB, 12x148mm rear spacing, internal cable routing, 100mm of travel
ZADNJI AMORTIZER: Custom RockShox Micro Brain shock w/ Spike Valve, AUTOSAG, 51x257mm
ZAPENJALEC SEDEZNE OPORE: Alloy, 34.9mm, titanium bolt

VELIKOST: S - M - L - XL

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 4.1.2021 - Ogledi: 56 - Številka oglasa: 3123