Santa Madre - Sweet Recovery

19,90 €
  • Santa Madre - Sweet Recovery
Santa Madre - Sweet Recovery

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Santa Madre - Sweet Recovery je okusen regeneracijski napitek za po vadbi ali tekmi. Strokovnjaki Santa Madre so želeli razviti regeneracijski napitek, ki ne bo le funkcionalen, temveč bo navdušil tudi z okusom. Sweet Recovery odlikuje kremasta tekstura, nežni okusi in lahka prebavljivost.

Regeneracijski napitek Sweet Recovery sestavlja na videz klasična formulacija 2:1 med ogljikovimi hidrati in beljakovinami, vendar tu izstopa predvsem razmerje ogljkovih hidratov. Sweet Recovery vsebuje inovativno matriko ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,5, ki poskrbi za hitrejšo in učinkovitejšo absorpcijo. Sestavljajo jo maltodekstrin, fruktoza in amilopektin. Na drugi strani pa vsebuje izolat sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj kakovosten vir beljakovin, ki ga odlikuje hitra absorpcija in lahka prebavljivost. Odmerek vsebuje 62 g ogljikovih hidratov in 28 g beljakovin.

Sweet Recovery je obogaten z L-cisteinom, L-levcinom in L-metioninom. L-cistein je aminokislina, ki zmanjšuje vnetje, raven oksidativniega stresa in mikropoškodbe mišič, ki nastanejo zaradi fizičnega napora. To je deloma posledica povečane proizvodnje glutationa, močnega antioksidanta. L-levcin je aminokislina, ki pospeši sintezo beljakovin in zavira razgradnjo mišičnega tkiva. L-metioni je zelo pomembna aminokislina za sintezo beljakovin in metilacijo DNK v telesu. Izboljša regeneracijo in prisepva k zaviranju vnetnih procesov v mišicah.

Glavne značilnosti izdelka:

62 g ogljikovih hidratov
vsebuje maltodekstrin, fruktozo in amilopektin (1:0,5)
28 g beljakovin
vsebuje izolat sirotkinih beljakovin
bogata aminokislinska sestava
dodatek levcina, cisteina in metionina
brez glutena
podpora regeneraciji po vadbi

https://www.laprimafit.com/regeneracija/regeneracijski-napitki/santa-madre-sweet-recovery-regeneracijski-napitek

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 29.10.2023 - Ogledi: 396 - Številka oglasa: 7756