Soccer Supplement - Recover90

42,95 €
  • Soccer Supplement - Recover90
  • Soccer Supplement - Recover90
Soccer Supplement - Recover90 Soccer Supplement - Recover90

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Soccer Supplement - Recover90 je ultimativni regeneracijski napitek, ki so ga razvili nutricionisti iz Premier League, najmočnejše nogometne lige na svetu. Razvit je bil posebej za ekipne športe, in sicer za nogometaše, rokometaše, košarkaše in druge športe z žogo. Regeneracijski napitek združuje beljakovine, ogljikove hidrate in elektrolite, da zagotovi popolno regeneracijo po vadbi ali tekmi. Porcija vsebuje 33 g beljakovin in 7,5 g BCAA za obnovo mišic, 30 g ogljikovih hidratov za zapolnitev mišičnega glikogena in 486 mg elektrolitov za podporo rehidracije.

Prvi cilj po intenzivnem treningu ali tekmi je oskrba telesa s potrebnimi hranili za učinkovito regeneracijo. Potrebno je zapolniti glikogenske zaloge, ki smo jih izpraznili med vzdržljivostno aktivnostjo. V ta namen Recover90 vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz posebne hidratne matrike, ki jo sestavljata dekstroza in fruktoza. Mišice je potrebno oskrbeti z beljakovinami in aminokislinami. V ta namen Recover90 vsebuje kar 31 g beljakovin (izolat sirotke), od tega 7,5 g aminokislin BCAA. Izolat sirotke velja za najbolj kakovosten vir beljakovin, ki se izredno hitro absorbira in prebavi ter ne obremeni želodca. Elektroliti so potrebni za ponovno rehidracijo.

https://www.laprimafit.com/regeneracija/regeneracijski-napitki/soccer-supplement-regeneracijski-napitek

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 29.10.2023 - Ogledi: 328 - Številka oglasa: 7757