O portalu

Kdo smo?

KUPIKOLO.si je prvi in edini specializirani spletni oglasnik, ki nudi celostno ponudbo opreme s področja kolesarstva. Kot tak predstavlja zbirališče ljubiteljev kolesarstva ali zgolj uporabnikov ter ponudnikov z različno opremo. KUPIKOLO.si ekipa ima, poleg nakupa ali prodaje, za vas pripravljene tudi druge zanimive vsebine s področja kolesarstva, kot so predlogi kolesarskih izletov, poti, delimo z vami nova spoznanja, novosti in še več.

Kolesarstvo ni zgolj del športa, je način življenja. Z uspehom znanih slovenskih imen v tem športu na svetovnem nivoju se je dvignila tudi naša raven zavedanja o dimenziji te kulture. Danes kolesarjenje v Sloveniji zagotovo predstavlja eno izmed najpogostejših oblik rekreacije in hkrati najbolj trajnostni način prevoza. KUPIKOLO.si je vaša priložnost, da se pridružite tej veliki skupnosti in tako oddate svoj prispevek k razvoju te kulture.

Naše poslanstvo

KUPIKOLO.si nudi svojim uporabnikom spletni prostor za oglaševanje in priložnost za nakup s področja kolesarstva. S svojim specializiranim prostorom za oglaševanje želimo prispevati k oblikovanju kolesarske kulture v Sloveniji, ne zgolj z oglasi temveč tudi temami, ki bodo na novo ali dodatno ozavestile naše sedanje in prihodnje uporabnike. Ekipo KUPIKOLO.si povezuje strast do kolesarjenja in tam kjer je strast, je tudi uspeh.